در سال ۸۹ قانونی به نام حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات تصویب شد.
وی ادامه موانعی بر سر راه شرکت های دانش بنیان وجود داشت که مجلس یازدهم در سال گذشته که به نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده بود، درصدد احصاء، شناسایی و همچنین رفع موانع موجود قانون جهش تولید دانش بنیان را تصویب کرد.
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: از جمله موانع بر سر راه شرکت های دانش بنیان می توان به روند طولانی ثبت شرکت، کمبود منابع مالی، بی اعتمادی به محصولات دانش بنیان داخلی، استفاده دستگاه های دولتی از محصولات خارجی، نبود سرمایه در گردش اشاره کرد.
وی یادآورشد: دولت گذشته اهتمام چندانی به این قانون نداشت ولی رویکرد دولت سیزدهم مثبت است.
عضو ناظر شورای راهبری و تولیدات دانش بنیان گفت: مرکز ثقل قانون جهش تولید دانش بنیان، شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان است.
عباسی بیان داشت: ریاست این شورا رییس جمهور، دبیر شورا معاون علمی رئیس جمهور و با حضور وزرای علوم، کشاورزی، اقتصاد، ارتباطات و دفاع و چهار نماینده به عنوان ناظر از چهار کمیسیون مجلس می باشد و در قانون جلسات شورا هر ماه یکبار دیده شده و رییس جمهور هم تاکید داشتند که جلسات به صورت منظم برگزار شود.
وی گفت: در اولین نشست موضوع لزوم افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین شرح وظایف و آییننامه داخلی شورای راهبری و دستورالعمل اجرایی کارگروه تولید بار اول، ضوابط برخورداری واحدهای فنآور مستقر در پارکهای علمی فناوری از حمایتهای قانون دانشبنیان به تصویب اعضا رسید.
عباسی تاکید کرد: این بیم وجود دارد که هیجان افزایش شرکت های دانش بنیان باعث پدیدآمدن شرکت های صوری شود بنابراین طبق تاکید رهبر انقلاب شرکت ها باید واقعی باشند و در جلسه شورای راهبردی و تولیدات دانش بنیان این مهم نیز مورد تاکید قرار گرفت.